• Ümraniye Su Sebil Servisi

    Böbrek sağlığı için tehdit unsuru olan kireç, temizlik işlemi sonunda azalır. Sindirim sisteminin en büyük sorunlarından biri sudaki zararlı kimyasallardır. Özellikle kireç sindirim sisteminin başlıca problemidir. Ülkemizde suların fazlasıyla kireçli olması kireç taşı probleminin meydana gelmesinde önemli rol oynamaktadır. 
     
    Fabrika, okullar, spor tesisleri, oteller, gıda sektörleri, plazalar, ofisler, siteler, apartmanlar ve daha birçok mekana özel sebiller toplum sağlığı açısından düzenli bir şekilde temizlenmelidir. Sebil temizliği İstanbul ekibi olarak sebillerin modeline veya boyutuna bakmıyoruz ve bütün modeller için çözüm üretiyoruz. Sağlığımız için sebillerin temizlik işlemi düzenli bir şekilde yapılmalıdır. 
     
    Cihaz temizliği öncesinde tüketicinin şikayetleri değerlendirilmektedir. Temizlik ile ilgili şikayetler değerlendirildikten sonra elemanlarımız uygun çalışma ortamı oluşturmaktadır. Yapılan değerlendirme işleminin ardından temizlik için özel bir program oluşturulmaktadır. Buharlı temizlik işlemi ve ozonlama için bütün malzemeler hazır bulundurulmaktadır. Temizleme işlemi esnasında sebil temizliği İstanbul Fatih ekibimiz malzemeleri beraberinde getirmektedir ve bu malzemelerin kullanımında çevre güvenliğini ilk planda değerlendirmektedir.