• Su Sebilini Doğru Kullanma Teknikleri

    Sağlıklı su ihtiyacınızın kesintiye uğramaması için su sebilleri belirli noktalara dikkat edilerek kullanılmalıdır. Özellikle elektrik tesisatı, sebilin yerleşimi ve doğru basıncın ayarlanması en önemli noktalar arasında yer alır. Öncelikle su sebili cihazınızı düz bir zemine oturttuğunuzdan emin olmalısınız.

    Sağlıklı su ihtiyacınızın kesintiye uğramaması için su sebili belirli noktalara dikkat edilerek kullanılmalıdır. Özellikle elektrik tesisatı, sebilin yerleşimi ve doğru basıncın ayarlanması en önemli noktalar arasında yer alır. Öncelikle su sebili cihazınızı düz bir zemine oturttuğunuzdan emin olmalısınız.
     
    Cihazın herhangi bir sorunla karşılaşmaması ve işlevini eksiksiz yerine getirebilmesi için su giriş basıncını en fazla 3 bar olacak şekilde ayarlamalısınız. Basınç ayarları, şebeke bağlantısına sahip ve filtreleme sistemi bulunan cihazlarda su kaçırmayı engellemek ile filtrelerin zarar görmemesi için şarttır. Şebeke suyu açılarak ya da damacana cihaza takılarak çalıştırılabilir.
     
    Damacanalı cihazlarda damacana uçlarına siboplu kapaklar takılarak cihazın üstünde yer alan delicilerin kırılması engellenebilir.
     
    Su sebili bakımı, su sebili tamiri için www.sebilservisim.com adresimizi inceleyebilirsiniz.